A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > PDA - wyw.hu

Tartalom:

pda.wyw.hu

A kijelzők védelmében
A kijelzők védelmében
http://www.pdamania.hu/content/1875/

A kéziszámítógép felhasználók mindennapjait teszi nehézzé gépeik legérzékenyebb pontjának, a kijelzőjének védelme. Óvni kell a karcolódástól, amiket akár a stylus hegye alá szorult porszemcsék is okozhatnak, de a zsíros ujjlenyomatokat is törölgetni kell róla, mivel azon pedig megcsúszik az íróeszköz. Ha kijelző sérül, akkor a gép használata már nem lesz olyan élvezetes és a vékony karcolás mindig bántani fogja a szemünket. Mindezt leírni egyszerű, de megvalósítani már nem annyira. Legalábbis addig nem, amig az ember rá nem szánja magát és nem vesz egy kijelző védő fóliát...

www.pdamania.hu
A legszebb Airis PDA
A legszebb Airis PDA
http://www.pdamania.hu/content/11646/

Az Airis tenyérgépek kifejezetten csúnyák. Azonban alacsony áruk miatt nagyon szereti a hazai PDA-közönség. A gyártó úgy gondolta, kihoz egy sokkal szebbet, ami ráadásul többet tud elődeinél. Az Airis T482 telefonos PDA, de igyekszik elődei jó tulajdonságait is megőrizni.

www.pdamania.hu
Ajándék, vásárlás, kereskedők
Ajándék, vásárlás, kereskedők
http://ajandek.wyw.hu/

Ajándék nagykereskedések, Ajándék ötletek, Ajándék webáruházak, Anyák napja, Ballagási ajándék, Díszcsomagolás, Egyéb ajándékok, Előfizetés - Utalvány ajándékba, Gyermekeknek, Hasznos tippek, oldalak, Katalógusok, Könyv, CD, DVD, Külföldi ajándék oldalak, Különleges ajándékok, Mikulásra – Karácsonyra, Műszaki cikkek, Nászajándék, Óra – Ékszer, Pafüm – Kozmetika, Reklám - Üzleti ajándék, Ruházat, cipő, Személyre szóló ajándékok, Születésnapi ajándék, Valentin nap, Virágküldés.

ajandek.wyw.hu
Arima U300
Arima U300
http://www.windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver&id=1065&nezet=1

Arima U300 részletes technikai specifikáció. Arima Communications.

www.windowsceportal.hu
Árukereső
Árukereső
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/

Hiteles vásárlási kalauz. PDA-k: árak összehasonlítása. Hagyományos és online áruházak kínálata egy helyen, kategorizálva. Kézi szerkesztésű adatbázis termékek leírásaival, áraival és képeivel.

www.arukereso.hu
Árukereső
Árukereső
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-palm.html

Eladó Palm PDA-k, képek és árak. Palm PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot!

www.arukereso.hu
Árukereső - Asus
Árukereső - Asus
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-asus.html

Asus PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot!

www.arukereso.hu
Árukereső - Htc
Árukereső - Htc
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-htc.html

Htc PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot! A terméknévre, vagy képre kattintva tekinthető meg a részletes leírás, ár valamint a forgalmazó bolt, boltok listája.

www.arukereso.hu
Árukereső - MIO
Árukereső - MIO
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-mio.html

Árukereső - Eladó Mio PDA-k, képek és árak. Mio PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot! A terméknévre, vagy képre kattintva tekinthető meg a részletes leírás, ár valamint a forgalmazó bolt, boltok listája.

www.arukereso.hu
Árukereső - Samsung
Árukereső - Samsung
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-samsung.html

Eladó Samsung PDA-k, képek és árak. Samsung PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot!

www.arukereso.hu
Asus Hungary
Asus Hungary
http://hu.asus.com/

Hírek, cikkek, termékek, szervizek. A technológiai alapokra építkező és jelenleg a világ vezető kutatási-fejlesztési csapatával büszkélkedő ASUS jól ismert a csúcsminőségű és innovatív technológiák terén. Az új digitális korszak vezető társaságaként az ASUS teljeskörű termékskálát kínál, ami megfelel az új évezred piaci elvárásainak.

hu.asus.com
ASUS International
ASUS International
http://www.asus.com/

ASUS International - ASUSTek Computer Inc. - asus.com

www.asus.com
Asus P320 - női PDA, vagy mi
Asus P320 - női PDA, vagy mi
http://mobilarena.hu/teszt/asus_p320_noi_pda_vagy_mi/bevezeto_doboz.html

Női PDA. Nem tudom, hogy kinek mennyire emelkedik fel a szemöldöke e szópáros olvasása közben, nekem eléggé. Olyan termékkategória ez, mely igazság szerint nem is létezik, csak az Asus dobálózik vele tesztünk tárgya, a P320 kapcsán. Szóval női PDA - milyen is az? A gyengébbik nem képviselői ugyanis véleményem szerint nem igazán használnak zsebszámítógépeket, csak ha munkájuk megköveteli tőlük, netán rajonganak az efféle kütyükért. Az utóbbi kategóriába esőket valószínűleg nem fogja meghatni, hogy itt a "szép vagyok és kicsi" P320, a főnökök meg szintén nem fognak másféle vállalati készüléket adni női alkalmazottaiknak, mint amiket egyébként kilószámra vesznek. A kérdés tehát továbbra is áll: kinek készült a P320?

mobilarena.hu
Asus P320 - PDA nőknek?
Asus P320 - PDA nőknek?
http://www.pdamania.hu/content/12120/

A gyártó hazai képviseletén keresztül jutott el hozzánk az Asus P320 kódnévre keresztelt, elsősorban nőknek szánt telefonos PDA-ja. Hogy mitől lesz egy tenyérgép női, azt mi sem tudjuk, a gyártó mindenesetre így reklámozza legújabb masináját, mely korábban a Galaxy Mini néven mutatkozott be.

www.pdamania.hu
Asus P535 - kézikedvenc mindenkinek
Asus P535 - kézikedvenc mindenkinek
http://www.pdamania.hu/content/8434/

Ez volt az első gondolat, ami az eszembe jutott, amikor kézbevettem az Asus elegáns PDA-telefonját. Minden benne van, amire nekem szükségem van, illetve lehetne. A telefon, az autofókuszos 2 megapixeles fényképezőgép, normális, zoomolható videórögzítési lehetőséggel, GPS vevő, WiFi és Bluetooth. Tökéletes. Majdnem. Ebbe a ketyerébe sajnos nem fért bele - a gyártó szerint - a normál méretű SD-kártya, csak miniSD. Ugyanezen okból kifolyólag nem 3,5mm-es a fülhallgató-csatlakozója sem, de ezzel a végére is értünk a készülék hibáinak, ha nem számítjuk bele a 3G hiányát.

www.pdamania.hu
Asus szervizközpont
Asus szervizközpont
http://hu.asus.com/

PDA, PDA-telefon és PND szervizközpont: Cirma Kft. 1045 Budapest, Széchenyi tér 9.

hu.asus.com
Asus ZX1 Lamborghini
Asus ZX1 Lamborghini
http://mobilarena.hu/teszt/asus_zx1_lamborghini_kitort_a_pesti_lambo-laz/bev ...

Ferrari, Porsche, Lamborghini... három autómárka, melyek hallatán az embernek ha nem is teljesen, de nagyjából ugyanaz jut az eszébe: sebesség, luxus és rengeteg pénz. Mi történik, ha a trió valamely tagjának neve egy mobilkommunikációs eszközön olvasható? Általában kapunk egy extravagáns külsejű, egyedi eszközt, melyhez az apró felirat miatt horribilis áron juthatunk hozzá. A Ferrari Edition mobilok egy ideje már nem hatnak újdonságként, a Porsche Design kockamobilját is megnéztük pár hónapja, most pedig itt a legújabb versenyzőnk, a Lamborghini PDA, melyet az Asus gyárt.

mobilarena.hu
Asuspda.hu
Asuspda.hu
http://www.asuspda.hu/

ASUSPDA.HU teljes Asus pda választék a lehető legjobb áron. Magyarországi teljeskörű kiszolgálás futár szolgálattal. Rendelés webáruházunkon keresztül.

www.asuspda.hu
asuspda.hu
asuspda.hu
http://www.asuspda.hu/termekek?PHPSESSID=83b426035bece9c648612527fc391f7f

Cégünk az E-landia Kft. kizárólag online úton értékesíti a minőségi ASUS mobil informatikai termékeit hivatalos viszonteladóként.

www.asuspda.hu
asuspda.hu - Letöltések
asuspda.hu - Letöltések
http://www.asuspda.hu/letoltesek?PHPSESSID=83b426035bece9c648612527fc391f7f

asuspda.hu - Letöltések - Hasznos programok, kézikönyvek...

www.asuspda.hu
Az öt legfontosabb PDA-program
Az öt legfontosabb PDA-program
http://www.pdamania.hu/content/11627/

Sajnos a PocketPC-k a legritkább esetben kerülnek olyan szoftverkészlettel a kezünkbe, amellyel ki tudnák elégíteni akár átlagos igényeinket. Hiába telepítenek a cégek a Microsoft programcsomagja mellé számos szoftvert, mindig hiányzik valami. Természetesen sem a gépek, sem a felhasználók nem egyformák, mindenkinek más és más a fontos, de vannak olyan alkalmazások, amelyeket PDA-felhasználóként feltétlenül be kell szerezni. Resco File Explorer, Resco Photo Viewer, MortPlayer, TCPMP, Google Maps Mobile...

www.pdamania.hu
Oldal leírása
pda.wyw.hu: PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.
Gyűjteményünkben 155 válogatott PDA témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25192