PDA kéziszámítógép > PDA - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: PDA kéziszámítógép > 7 weboldal. Kategória leírása:

pda.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mi is az a PDA?
Mi is az a PDA?
http://www.pdamania.hu/content/2105/

A digitális személyi asszisztens (Personal Digital Assistant, innen a PDA) nem más, mint egy tenyérben elférő, kis méretű számítógép, amely alapvetően személyes információk rögzítésére, tárolására, kezelésére és gyors visszakeresésére alkalmas. A PDA a tulajdonosa számára fontos és "jó ha mindig kéznél van" információk tárolására szolgáló digitális eszköz, éppen ezért legfontosabb tulajdonsága, hogy zsebben is elfér.

www.pdamania.hu
Milyen PDA-t vegyek?
Milyen PDA-t vegyek?
http://www.pdamania.hu/content/2106/

Milyen PDA-t vegyek? - Az örök kérdés, ami mindenkiben azonnal megfogalmazódik, mikor kéziszámítógép vásárlása mellett dönt. Az alábbiakban megpróbáljuk röviden összefoglalni, hogy ma mik azok a szempontok amik mentén a különböző gépeket vizsgálni szükséges, illetve mik azok a jellemzők, amik alapján a döntést meg lehet hozni. A PDA-k kínálata igen széles, az olcsó belépő kategóriás gépektől egészen a csúcskategóriás, több százezer forintos gépek közül lehet választani...

www.pdamania.hu
PDA-t vagy okostelefont?
PDA-t vagy okostelefont?
http://www.pdamania.hu/content/10610/

Új mobilkészülék vásárlása előtt már az átlagfelhasználók is bátran elgondolkozhatnak azon, hogy normál mobiltelefon helyett valami okosabb kütyüt válasszanak. A belépő készülékek árai az utóbbi időkben nagy mértékben csökkentek, már 40-50 ezer forintért is vásárolhatunk új okostelefont, de néhány tízezerrel drágábban már akár navigációra is alkalmas PDA-t.

www.pdamania.hu
Mire jó a PDA egyáltalán?
Mire jó a PDA egyáltalán?
http://www.pdamania.hu/content/11704/

Mire jó a PDA egyáltalán? - egy napom a tenyérgéppel. Mire használják az emberek a PDA-jukat? Mindenki másra és máshogy. Ahány ember, annyi PDA-szokás. A felhasználási körök száma végtelen, mint ahogy saját példám is mutatja egy HTC P3600 Trinityvel...

www.pdamania.hu
PDA-t vegyek vagy PNA-t?
PDA-t vegyek vagy PNA-t?
http://www.pdamania.hu/content/8674

Gyakran halljuk ezt a kérdést azoktól, akik tanácsot szeretnének kérni kütyü vásárlás előtt. Mielőtt visszakérdeznénk, hogy mire szeretnénk használni, vegyük át, mik is azok a PDA és PNA készülékek? PDA - Personal Digital Assistant (személyes digitális asszisztens). PNA - Portable Navigation Assistant (hordozható navigációs asszisztens).

www.pdamania.hu
PDA, felhasználói szemmel I.
PDA, felhasználói szemmel I.
http://www.kutyu.hu/content/view/2169/36/

Sokszor, sok helyen felmerülő kérdés, hogy az alapfunkciókon kívül vajon még mi mindenre lehet használni egy PDA-t? A legegyszerűbb válasz a mindenre, vagy a másik véglet a semmire. Természetesen mindkét véglet indokolható, észérvekkel alátámasztható, de én azt hiszem az igazság valahol középen lehet. A sok beszéd helyett inkább nézzünk néhány olyan alkalmazást, melynek segítségével olvashatunk, internetezhetünk levelezhetünk, vagy akár MP3 lejátszónak használhatjuk készülékünket...

www.kutyu.hu
PDA, felhasználói szemmel II.
PDA, felhasználói szemmel II.
http://www.kutyu.hu/content/view/2182/36/

A sorozat első részében megteremtettük a kapcsolatot a PDA és PC között, valamint tisztáztunk néhány alapvető dolgot. Ezek közül is a legfontosabb, hogy meghatároztunk néhány felhasználási területet, amire használni szeretnénk új szerzeményünket. Most nézzük milyen alkalmazásokat használhatunk, hogy PDA készülékünk valódi társunk legyen a mindennapok során.

www.kutyu.hu
Oldal leírása
pda.wyw.hu: PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.
Gyűjteményünkben 155 válogatott PDA témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25192