PDA tesztek, hírek > PDA - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: PDA tesztek, hírek > 9 weboldal. Kategória leírása:

pda.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

GlobalGame
GlobalGame
http://mobil.globalgame.hu/archivum

GlobalGame. A legfrissebb hírek a nagyvilágból játékkonzol, infotech, mobiltelefon, pda, pna, valamint gps, témakörben, érdekességek, blogok, fórum. A játék csak most kezdődik!

mobil.globalgame.hu
TotalCar - Térkép helyett
TotalCar - Térkép helyett
http://totalcar.hu/magazin/technika/gps2/

Előző GPS-es írásunkban kifejezetten hardcore terepjárósoknak ajánlottunk megoldást navigációs problémáikra. Most a jóval népesebb kocaterepjáróknak javaslunk testhezálló megoldást: a PDA-t. Fenntartom, hogy a valódi terepjárókba inkább a mindent kibíró célkészülékek, és nem a GPS-szel kombinált tenyérszámítógépek (PDA-k) valók, elismerem, hogy a főleg aszfaltúton közlekedő, földutakra csak ritkán keveredő felhasználóknak anyagilag mindenképpen jobban megfelelnek az utóbbiak (főleg ha más okból amúgy is szükségünk van PDA-ra).

totalcar.hu
Széttörni egy PDA-t
Széttörni egy PDA-t
http://www.pdamania.hu/content/9899/

Az alapötlet már régen motoszkált bennünk: valamit kellene csinálni, hogy kevesebb baleset történjen a kis kütyüinkkel! Talán ha olvasóink tudnák, hogy mik azok a tipikus hibák, amik végül a készülék halálához vezetnek, kevesebb PDA vagy telefon vérezne el ostoba módon. Ettől a törekvéstől vezérelve gyűjtöttük csokorba olvasóink történeteit és próbáltuk ki, hogy mennyit is bír egy-egy PDA...

www.pdamania.hu
Jobbá teszi a PDA-t? Spb Pocket Plus 4.0
Jobbá teszi a PDA-t? Spb Pocket Plus 4.0
http://www.pdamania.hu/content/9744/

Néhány hete adta ki az SPB Software House a méltán népszerű Pocket Plus sorozat 4.0 verzióját, melyet a fejlesztők többek között a HTC Touch készüléknél már megismert görgető rutinnal is kiegészítettek. Természetesen még sok más olyan képességgel is felruházza a rendszert, amely a gyári OS-ből sajnos hiányzik. Megéri az árát, vagy használjunk inkább ingyenes segédprogramokat? A következő írásunkban az új verzió főbb tulajdonságainak a bemutatása mellett erre a kérdésre is kerestük a választ.

www.pdamania.hu
HTC Touch Pro, a csiszolt gyémánt
HTC Touch Pro, a csiszolt gyémánt
http://www.pdamania.hu/content/12494/

Nagy lélegzetvétel! Ez talán segít legyőzni az izgalmat és a kéz remegését! A Touch Diamond után itt a Touch Pro. Lehet még jobb a Gyémánt? Sikerült a HTC-nek? Első ránézésre a Touch Pro még az én, WinMo-ban kételkedő szívemet is megdobogtatja! Ezzel aztán tényleg mindent lehet! Lássuk szépen sorjában!

www.pdamania.hu
Samsung Omnia SGH-i900 teszt
Samsung Omnia SGH-i900 teszt
http://www.pdamania.hu/content/12388/

A Samsung őrület, milyen telefonos PDA-t gyártott! Az Omnia SGH-i900 olyan szívdobogást okoz, mint egy erős kávé. Kell és kész!

www.pdamania.hu
Asus P320 - PDA nőknek?
Asus P320 - PDA nőknek?
http://www.pdamania.hu/content/12120/

A gyártó hazai képviseletén keresztül jutott el hozzánk az Asus P320 kódnévre keresztelt, elsősorban nőknek szánt telefonos PDA-ja. Hogy mitől lesz egy tenyérgép női, azt mi sem tudjuk, a gyártó mindenesetre így reklámozza legújabb masináját, mely korábban a Galaxy Mini néven mutatkozott be.

www.pdamania.hu
HTC Touch Diamond a leglassabb gyémánt
HTC Touch Diamond a leglassabb gyémánt
http://www.pdamania.hu/content/11916/

Végre egy Windows Mobile telefonos tenyérgép, ami gyönyörű. A HTC Touch Diamond mégis olyan, mint egy fekete cabrio, amire hóláncot raktak: hiába meseszép, ha baromi lassú.

www.pdamania.hu
HP iPAQ 914c, a megalkuvó
HP iPAQ 914c, a megalkuvó
http://www.pdamania.hu/content/12173/

Ha azt a szót halljuk, hogy "üzleti", hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy eme divatos kifejezés mögé próbálják eldugni egy készülék hiányosságait, amelyek főleg a szórakozás és a multimédia terén kényszerítenek megalkuvásra minket. A HP iPAQ 914c-s Business Manager okozhat meglepetéseket, de nem mindegy, hogy ezek kellemesek, vagy kellemetlenek...

www.pdamania.hu
Oldal leírása
pda.wyw.hu: PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.
Gyűjteményünkben 155 válogatott PDA témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25192