Hasznos tippek > PDA - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek > 10 weboldal. Kategória leírása:

pda.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kirakat - A vásárlási tanácsadó
Kirakat - A vásárlási tanácsadó
http://www.kirakat.hu/k74

Legjobbra értékelt PDA termékek, legnépszerűbbek. Mit kell tudni a PDA-król? Kirakat.hu: árak, boltok, vélemények egy helyen.

www.kirakat.hu
olcsóbbat.hu
olcsóbbat.hu
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/pda_k_es_keziszamitogepek/

PDA-k és kéziszámítógépek - Magyarországi webshopok termékeinek árösszehasonlító oldala.

www.olcsobbat.hu
HotSpot kereső
HotSpot kereső
http://www.pdamania.hu/services/hotspot.php

HotSpot kereső - Magyarországi városok hotspot listázása.

www.pdamania.hu
Kéziszámítógépek és okostelefonok adatbázisa
Kéziszámítógépek és okostelefonok adatbázisa
http://www.pdamania.hu/pda/list/

A PDAMánia adatbázisában jelenleg 596 darab gép specifikációja található. A specifikáció megtekintéséhez kattintson a gép nevére!

www.pdamania.hu
A kijelzők védelmében
A kijelzők védelmében
http://www.pdamania.hu/content/1875/

A kéziszámítógép felhasználók mindennapjait teszi nehézzé gépeik legérzékenyebb pontjának, a kijelzőjének védelme. Óvni kell a karcolódástól, amiket akár a stylus hegye alá szorult porszemcsék is okozhatnak, de a zsíros ujjlenyomatokat is törölgetni kell róla, mivel azon pedig megcsúszik az íróeszköz. Ha kijelző sérül, akkor a gép használata már nem lesz olyan élvezetes és a vékony karcolás mindig bántani fogja a szemünket. Mindezt leírni egyszerű, de megvalósítani már nem annyira. Legalábbis addig nem, amig az ember rá nem szánja magát és nem vesz egy kijelző védő fóliát...

www.pdamania.hu
Memóriakavalkád
Memóriakavalkád
http://www.pdamania.hu/content/1293/

Az asztali PC-k memóriájával ellentétben a kéziszámítógépek beépített memóriája alapesetben két területre osztott. Az operatív memóriára (amely a programok futtatásához kell), és a háttértárra, amely az asztali gépeken meglévő merevlemezeket pótolja és a programok, adatok, fájlok tárolására szolgál. Bár a Palm-ok memóriája alapból általában kevesebb, mint PocketPC-s társaiké, azonban ezen hiányosságot részben ellensúlyozza, hogy a Palm programok kis méretük miatt, sokan elférnek kis helyen...

www.pdamania.hu
Kezdőknek: Programok telepítése Windows-os kéziszámítógépekre
Kezdőknek: Programok telepítése Windows-os kéziszámítógépekre
http://www.pdamania.hu/content/3842/

Hogyan telepítsünk Windows alapú kéziszámítógépünkre szoftvereket? - Merül fel a kérdés mindenkiben, aki éppen kibontotta első készülékének dobozát és most nézegeti az apró kis ékszerdobozt a tenyerében...

www.pdamania.hu
Gépválasztó
Gépválasztó
http://www.pdamania.hu/pda/select/

Az alábbi űrlap segítségével a PDAMánia adatbázisában megtalálható gépek közül lehet kiválasztani egy, vagy akár több PDA-t is, az itt megadott jellemzőknek megfelelően. Ha nagyon extrém adatok kerülnek megadásra, akkor előfordulhat, hogy a Gépválasztó nem talál megfelelő gépet. Ilyen esetben egy kis finomítás a kritériumokon eredménnyel járhat. Az adatbázis folyamatosan bővül, ezért a Gépválasztó az idő haladtával egyre biztosabban tud majd gépet ajánlani a vásárlás és egyben választás előtt állóknak.

www.pdamania.hu
Biztosítás Pda-ra, laptop-ra, mobiltelefonra
Biztosítás Pda-ra, laptop-ra, mobiltelefonra
http://www.exactor.hu/vagyonbiztositasok/laptopbiztositas

A hordozható cikkek biztosítása megköthető pda-ra is. Rugalmasan, bármilyen sérülés, vagy rablás esetén fizetjük a helyreállítás, vagy az újrabeszerzés költségeit. Leejted, beleöntöd a kávét, tűz üt ki a lakásodban és még sok egyéb más kockázatra is kiterjed a biztosítás.

www.exactor.hu
PDA,PNA, MID és a többiek
PDA,PNA, MID és a többiek
http://www.kutyu.hu/content/view/2396/6/

Manapság röpködnek a mozaikszavak, sokszor nem is tudjuk mi mit jelent, melyiket érdemes bizonyos célokra megvásárolnunk. Volt már erre vonatkozó írásunk, de azóta újabb készülékek jelentek meg a piacon, további mozaik szavak kerültek a köztudatba. A következő írás segítséget nyújthat az eligazodásban, a teljesség igénye nélkül.

www.kutyu.hu
Oldal leírása
pda.wyw.hu: PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.
Gyűjteményünkben 155 válogatott PDA témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25192