Asus > PDA - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Asus > 7 weboldal. Kategória leírása:

pda.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

ASUS International
ASUS International
http://www.asus.com/

ASUS International - ASUSTek Computer Inc. - asus.com

www.asus.com
Asuspda.hu
Asuspda.hu
http://www.asuspda.hu/

ASUSPDA.HU teljes Asus pda választék a lehető legjobb áron. Magyarországi teljeskörű kiszolgálás futár szolgálattal. Rendelés webáruházunkon keresztül.

www.asuspda.hu
Asus P320 - női PDA, vagy mi
Asus P320 - női PDA, vagy mi
http://mobilarena.hu/teszt/asus_p320_noi_pda_vagy_mi/bevezeto_doboz.html

Női PDA. Nem tudom, hogy kinek mennyire emelkedik fel a szemöldöke e szópáros olvasása közben, nekem eléggé. Olyan termékkategória ez, mely igazság szerint nem is létezik, csak az Asus dobálózik vele tesztünk tárgya, a P320 kapcsán. Szóval női PDA - milyen is az? A gyengébbik nem képviselői ugyanis véleményem szerint nem igazán használnak zsebszámítógépeket, csak ha munkájuk megköveteli tőlük, netán rajonganak az efféle kütyükért. Az utóbbi kategóriába esőket valószínűleg nem fogja meghatni, hogy itt a "szép vagyok és kicsi" P320, a főnökök meg szintén nem fognak másféle vállalati készüléket adni női alkalmazottaiknak, mint amiket egyébként kilószámra vesznek. A kérdés tehát továbbra is áll: kinek készült a P320?

mobilarena.hu
Asus ZX1 Lamborghini
Asus ZX1 Lamborghini
http://mobilarena.hu/teszt/asus_zx1_lamborghini_kitort_a_pesti_lambo-laz/bev ...

Ferrari, Porsche, Lamborghini... három autómárka, melyek hallatán az embernek ha nem is teljesen, de nagyjából ugyanaz jut az eszébe: sebesség, luxus és rengeteg pénz. Mi történik, ha a trió valamely tagjának neve egy mobilkommunikációs eszközön olvasható? Általában kapunk egy extravagáns külsejű, egyedi eszközt, melyhez az apró felirat miatt horribilis áron juthatunk hozzá. A Ferrari Edition mobilok egy ideje már nem hatnak újdonságként, a Porsche Design kockamobilját is megnéztük pár hónapja, most pedig itt a legújabb versenyzőnk, a Lamborghini PDA, melyet az Asus gyárt.

mobilarena.hu
Árukereső - Asus
Árukereső - Asus
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/0-asus.html

Asus PDA-k egy helyen 10 ország boltjainak kínálata képekkel, árakkal, leírásokkal. Találd meg a legjobb ajánlatot!

www.arukereso.hu
Asus Hungary
Asus Hungary
http://hu.asus.com/

Hírek, cikkek, termékek, szervizek. A technológiai alapokra építkező és jelenleg a világ vezető kutatási-fejlesztési csapatával büszkélkedő ASUS jól ismert a csúcsminőségű és innovatív technológiák terén. Az új digitális korszak vezető társaságaként az ASUS teljeskörű termékskálát kínál, ami megfelel az új évezred piaci elvárásainak.

hu.asus.com
Asus P535 - kézikedvenc mindenkinek
Asus P535 - kézikedvenc mindenkinek
http://www.pdamania.hu/content/8434/

Ez volt az első gondolat, ami az eszembe jutott, amikor kézbevettem az Asus elegáns PDA-telefonját. Minden benne van, amire nekem szükségem van, illetve lehetne. A telefon, az autofókuszos 2 megapixeles fényképezőgép, normális, zoomolható videórögzítési lehetőséggel, GPS vevő, WiFi és Bluetooth. Tökéletes. Majdnem. Ebbe a ketyerébe sajnos nem fért bele - a gyártó szerint - a normál méretű SD-kártya, csak miniSD. Ugyanezen okból kifolyólag nem 3,5mm-es a fülhallgató-csatlakozója sem, de ezzel a végére is értünk a készülék hibáinak, ha nem számítjuk bele a 3G hiányát.

www.pdamania.hu
Oldal leírása
pda.wyw.hu: PDA katalógus. Pocket PC, pda kéziszámítógép. Készülékek: Asus, Fujitsu Siemens, Samsung, Palm, Mio, Eten, HP ipaq. Vásárlás, üzlet, tesztek, programok, szoftverek. Használt PDA.
Gyűjteményünkben 155 válogatott PDA témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 155 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 25192